Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
10
g oleju
ou 10 g oliwy z oliwek - 50 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, pokrojonego w 1 cm kostkę
-
250
g mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
ou 250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
- Infos nut.
- par 1 porcja
- Calories
- 2729 kJ / 652 kcal
- Protides
- 63 g
- Glucides
- 0 g
- Lipides
- 44 g
- Graisses saturées
- 15 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 1050 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 Min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 Min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 Min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 Min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 Min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 Min