Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
TM6

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)

4.7 (81 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g oleju
    ou 20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    ou 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    ou 250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Infos nut.
par 1 porcję
Calories
1006.8 kJ / 240.7 kcal
Protides
24.1 g
Glucides
0.5 g
Lipides
15.3 g
Graisses saturées
2.1 g
Fibre
0.1 g
Sodium
120.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives