Versions compatibles
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
20
g oleju
ou 20 g oliwy z oliwek -
1
ząbek czosnku
ou 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka) - 250 g mięsa wieprzowego, np. łopatki lub szynki, bez ścięgien, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym,
- Infos nut.
- par 1 porcja
- Calories
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protides
- 55 g
- Glucides
- 3 g
- Lipides
- 25 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 187 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 Min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 Min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 Min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 Min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 Min