Appareils et accessoires
Wholemeal Mantou
Prép. 10min
Total 1h
10 portions
Ingrédients
-
water730 g
-
caster sugar20 g
-
dried yeast1 tsp
-
cooking oil (sunflower oil, corn oil or soybean oil)20 g
-
pau flour (see tips)230 g
-
wholemeal flour20 g
-
salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
40 mg
Protides
2 g
Calories
495 kJ /
118 kcal
Lipides
2 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kneading: Asian Recipes
11 Recettes
International
International
Thermomix®️ Experience Menu
33 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Soy milk
24h 30min
Mantou buns
1h 30min
Dried Shrimp Sambal
55min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Chicken porridge with century egg
30min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Homemade Pandan Kaya
55min
Homemade Soy Milk
35min
Killer Toast
2h