Versions compatibles
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cashew Nuts
- 150 g cashew nuts
- water, for soaking
Chilli Sauce
- 1 garlic clove
- 1 red chilli, halved
- 120 g onions, quartered
- 60 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 25 g light brown sugar
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
ou ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g cider vinegar
- 30 g chipotle paste
- 150 g water
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 5 g freshly squeezed lemon juice, or to taste
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages
- 15 g chia seeds
- 50 g water
- 125 g chestnut mushrooms
- 100 g wholemeal bread, vegan, torn in pieces
- 150 g firm tofu, cut in pieces
- 125 g cooked chestnuts, peeled
- 50 g red onion, quartered
- 60 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 1 red chilli, halved
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 lemon, finely grated zest and 15 g juice
- 25 g vegan cheese, grated
-
20
g tamari
ou light soy sauce
Root Veg Mash
- 400 g parsnips, peeled, diced (2 cm)
- 400 g sweet potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 100 g carrots, diced (2 cm)
- 1000 g water
- 250 g frozen peas
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- 15 g olive oil
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3187 kJ / 762 kcal
- Protides
- 27 g
- Glucides
- 78 g
- Lipides
- 34 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Sodium
- 1437 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Vegetarian Chilli
35 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Indian vegetable curry
50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min