Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g sera gouda, pokrojonego na kawałki
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 10 g masła
- 200 g liści szpinaku, świeżych
- ¼ łyżeczki gałki muszkatołowej, mielonej
- 1000 g piersi z indyka, bez skóry, bez kości, w jednym kawałku
- 1 ½ łyżeczki soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 2 łyżeczki ziół prowansalskich, suszonych
- 1 jajko
- 1000 g wody
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 961.5 kJ / 229.7 kcal
- Protides
- 39 g
- Glucides
- 3.3 g
- Lipides
- 7.3 g
- Graisses saturées
- 3.8 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 573.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Schab z Varomy
3 godz. 40 min
Rolada ze schabu
5h 15min
Roladki z indyka nadziewane grzybami
1h 40min
Schab gotowany na parze
1h 50min
Pieczony schab z orzechami i pudrem z grzybów
1h 40min
Szynka drobiowa
2 godz. 10 min
Rolada z indyka z brokułami i fetą
1 godz. 45 min
Rolada drobiowa z papryką, pomidorami i mozzarellą
2 godz.
Pierś z indyka faszerowana serem ricotta, szpinakiem i orzechami
2 godz.
Roladki z indyka z gruszką, ziemniakami i duszonym szpinakiem
1 Std.
Udziec indyczy zawijany w boczek z ziemniakami
1h 40min
Rolada z indyka z brzoskwiniami i morelami na Varomie
1 godz. 45 min