Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Protides
- 54.7 g
- Glucides
- 58.8 g
- Lipides
- 20.6 g
- Graisses saturées
- 5.9 g
- Fibre
- 14.9 g
- Sodium
- 2528.8 mg
Recettes alternatives
Macadamia and Parmesan biscuits
25 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 Std.
Bolognese sauce
40 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Pas d’évaluation
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Patatas bravas with chorizo
1 Std. 20 Min
Lamb kleftiko
4h
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Aglio olio e peperoncino
35 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min