Appareils et accessoires
350 g sjalot kleuren
Prép. 10min
Total 25min
1 portie
Ingrédients
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
45 mg
Protides
5 g
Calories
1194 kJ /
285 kcal
Lipides
24 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hoge Temperaturen
13 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tosti met cottage kaas
Pas d’évaluation
Karamelpoeder
1h
Eekhoorntjesbrood zout
5min
200-300 g ui glaceren
Pas d’évaluation
Toffees
2h
Nougatine
1h 30min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Pikante kalkoensatés
1h
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Pas d’évaluation
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min