Appareils et accessoires
Gluten-free Pain au Chocolat
Prép. 1h
Total 6h 15min
12 pieces
Ingrédients
-
whole milk180 g
-
water85 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
sugar plus 1 tsp35 g
-
gluten free plain white flour (see tip), plus extra for dusting320 g
-
cornflour40 g
-
xanthan gum2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
unsalted butter whole block, cold250 g
-
milk chocolate, small pieces or calletsdark chocolate small pieces or callets150 g
-
medium egg beaten1
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
164 mg
Protides
3 g
Calories
1377 kJ /
330 kcal
Lipides
22 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
No Gluten, No Problem!
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Gluten Free Bread
1h 40min
Gluten-free Glazed Doughnut Bites
2h
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-free Pizza
30min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Gluten-free Butter Biscuits
1h
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min