Appareils et accessoires
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
Prép. 10min
Total 30min
1 portie
Ingrédients
-
aardappelen in stukken60 g
-
rode bieten in stukken100 g
-
rundvlees30 g
-
water400 g
-
vruchtenpuree bv. appelmoes40 g
-
koolzaadolie (10 g)2 ½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
998 kJ /
238 kcal
Lipides
13 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Gevulde vis
1h 50min
Gestoomd paaslam met groentjes
Pas d’évaluation
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Volkorenbrood
Pas d’évaluation
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Kokos Dahl
25min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min