Appareils et accessoires
De eerste hap: Zalm met Groenten
Prép. 10min
Total 35min
2 porties
Ingrédients
-
ui25 g
-
verse peterselie1 takje
-
wortel in stukken (2,5 cm)100 g
-
butternut pompoen gepeld, in stukken (2,5 cm)100 g
-
verse zalmfilet ontgraat, in stukken (2,5 cm)150 g
-
olijfolie25 g
-
water125 g
-
bevroren doperwten70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
18.3 g
Calories
1239 kJ /
296 kcal
Lipides
18.8 g
Glucides
13.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Pas d’évaluation
Pico de Gallo
Pas d’évaluation
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
Parelgerst- en champignonsoep
Pas d’évaluation
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
Pindakaas Bosbessen Rolls
Pas d’évaluation
Tomatensoep met Burrata
35min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Bolognesesaus
1h 15min