Versions compatibles
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Protides
- 22.1 g
- Glucides
- 52.3 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 6.8 g
- Fibre
- 5.2 g
- Sodium
- 1519.9 mg
Recettes alternatives
Beetroot and avocado eggs
88h
Saffron arancini
25 Std. 25 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Lamb Kibbeh
1 Std. 30 Min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20 min
Cold cut pork sausage
1 Std. 30 Min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 Std. 50 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Fragrant pipis
30 min
Chicken moghrabieh
25 godz. 15 min
Chicken with rice
1h