![Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/080BA872-E73E-4E96-961D-E8FEB3B96044/Derivates/5C993606-11F5-416A-9F7A-4661599B3AC7.jpg)
Versions compatibles
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Protides
- 22.1 g
- Glucides
- 52.3 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 6.8 g
- Fibre
- 5.2 g
- Sodium
- 1519.9 mg
Recettes alternatives
Chicken with capsicum
45 分钟
Garlic prawns
25min
Indian kofta curry with broccoli rice
50min
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Hot and sour prawn soup
45 分钟
Tarator (tahini dip)
5 分钟
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Fish soup
40 分钟
Lamb and fennel ragu
4小时 35 分钟