Blended mixed vegetable soup
TM6

Blended mixed vegetable soup

4.6 (212 évaluations )

Ingrédients

  • 25 - 30 g olive oil
  • 170 - 200 g mixed vegetables (e.g. onion, eschalot, leek), cut into pieces (2 cm)
  • 700 - 800 g mixed vegetables (e.g. zucchini, carrot, pumpkin, sweet potato, celery, parsnip, peas), cut into pieces
  • 750 - 850 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tsp salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
465 kJ / 111 kcal
Protides
2.6 g
Glucides
11.1 g
Lipides
5.4 g
Graisses saturées
0.9 g
Fibre
3.6 g
Sodium
536.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives