Appareils et accessoires
Gekruide kersenbrioche-krans
Prép. 45min
Total 2h 20min
10 sneetjes
Ingrédients
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
12 g
Calories
2169 kJ /
516 kcal
Lipides
16 g
Fibre
5.7 g
Glucides
79 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Nessuna valutazione
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Nessuna valutazione
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Sous-vide octopussalade
Nessuna valutazione
Peergelei
10h
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Pikante kalkoensatés
1h
Curryketchup
30min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min