Appareils et accessoires
Vegetable Oat Bake
Prép. 30min
Total 1h 15min
9 pieces
Ingrédients
-
linseeds20 g
-
water6 Tbsp
-
red onions quartered120 g
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)250 g
-
gluten-free oats200 g
-
walnut halves50 g
-
pumpkin seeds plus 2 Tbsp for sprinkling40 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
almond milk120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
244 mg
Protides
7 g
Calories
983 kJ /
236 kcal
Lipides
13 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savoury
58 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sugar Free Banana Bread
1h 15min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Savoury Flapjacks
40min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Root Vegetable Oaty Squares
1h 10min
Kale Meat(less) Balls
30min
Multi-seed Cocoa Bars
50min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Carrot Cake Cookies
35min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min