Versions compatibles
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Protides
- 4.6 g
- Glucides
- 0.9 g
- Lipides
- 48.3 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodium
- 596.9 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Miso fish with Asian greens
24h 45 min
Whole Chicken with Ratatouille
Pas d’évaluation
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Abundant breakfast bowl
30 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Sicilian prawn salad
40 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Couscous tahini bowl
30 min