Appareils et accessoires
Deconstructed Lemon Tarts
Prép. 15min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
Base
-
cinnamon biscuits (e.g. Speculoos), halved80 g
-
unsalted butter diced15 g
Lemon Curd
-
lemon peeled, white pith and pips removed, quartered1
-
unsalted butter diced70 g
-
medium eggs2
-
egg yolk from medium egg1
-
caster sugar125 g
Meringue
-
caster sugar90 g
-
egg whites from medium eggs3
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
258 kJ /
62 kcal
Lipides
3 g
Fibre
0 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
tap.cook.eat
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Meringue Ghosts
12h 25min
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Pink and White Macarons
1h 30min
Molten Caramel Centre Muffins
25min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Meringue Topped Mince Pies
55min
Christmas Morning Sticky Buns
17h 50min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30min