Versions compatibles
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 700 g floury potatoes, peeled, diced (1.5 cm)
- 300 g carrots, cut in pieces (1.5 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 dried bay leaf
- 800 g beef meat, sinew free, diced (2.5 cm)
- 50 g red wine
- 50 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 pinch ground black pepper
- 80 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3268 kJ / 781 kcal
- Protides
- 50 g
- Glucides
- 48 g
- Lipides
- 42 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Beef Stroganoff
1 Std.
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 Std.
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40min
Chicken Étouffée
45min
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min