Appareils et accessoires
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
Prép. 15min
Total 30min
12 portions
Ingrédients
-
mixed fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill), leaves only6 sprigs
-
cheddar cheese cut into pieces60 g
-
wholemeal self-raising flour450 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve60 g
-
milk of choice, plus extra for brushing310 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
887.2 kJ /
211.2 kcal
Lipides
8.3 g
Fibre
4.3 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wholefood child
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
ANZAC biscuits
40min
Fruit and nut muffins
30min
Basic muffin mix
30min
Wombat slice
45min
Sabrina's honey bush bars
40min
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50min
Healthy biscuits
35min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Basic berry muffins
40min
Banana and oat mini muffins
40min
Apple and cinnamon muffins
35min