Appareils et accessoires
Rose syrup
Prép. 5min
Total 20min
35 portions
Ingrédients
-
white sugar400 g
-
water100 g
-
rose water (see Tips)170 g
-
salt1 pinch
-
glucose syrup (see Tips)60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
natural food colouring (pink)1 tsp
-
fresh rose petals (optional - see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
0 g
Calories
215.5 kJ /
51.3 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0 g
Glucides
12.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Essentials
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Garlic oil
25min
Sour Plum Candy
20min
Self-raising flour
5min
Chocolate sauce
20min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Eggless mayonnaise
10min
Tom Yum Paste
45min
Condensed milk
35min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min