Appareils et accessoires
Rogge flatbreads
Prép. 20min
Total 2h 10min
8 stuks
Ingrédients
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (optionnel) volgens smaak½ - 1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
9 g
Calories
1738 kJ /
415 kcal
Lipides
14 g
Fibre
4.8 g
Glucides
61 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Heerlijke flatbreads
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hugo spritz
25h 10min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Pas d’évaluation
Vegan cheeseburgers
10h
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Zuurkool
Pas d’évaluation
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Vegan kaas dip
40min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Bellini cocktail
5min
Ezogelin Soep
1h 5min
Gebakken spinazie met eieren
40min