Appareils et accessoires
Onion Ricotta Cakes with Sage
Prép. 15min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
fresh sage leaves9
-
hazelnuts40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for greasing20 g
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
water500 g
-
wild cranberry compote6 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
838 kJ /
200 kcal
Lipides
16 g
Fibre
0.9 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Steaming
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Savoury Crayfish Éclairs
1h 20min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1h 25min
Fresh Pasta Dough
1h
Mayonnaise
5min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Puttanesca Penne
50min