Appareils et accessoires
Fluffy Almond Pancakes with Blackberry Syrup
Prép. 15min
Total 1h
12 pieces
Ingrédients
Blackberry Syrup
-
sugar4 tbsp
-
lemon thin peel only, no pith1
-
fresh blackberries plus extra to garnish12 oz
Pancakes
-
brown flaxseed4 tbsp
-
almond meal12 oz
-
sugar3 tbsp
-
baking powder1 tbsp
-
salt¾ tsp
-
large eggs3
-
water9 oz
-
oil to grease, divided4 tsp
-
unsalted butter to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
9 g
Calories
1067 kJ /
255 kcal
Lipides
18 g
Fibre
6 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Summer Servings
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chamomile Tea Latte
10min
Coconut Cucumber Cooler
2h 10min
Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
2h 40min
Gluten-Free Apple Fritters with Caramel Sauce
1h 50min
Raw Chocolate Cake
2h 20min
Cauliflower Pizza Base
1h 15min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Fire Apple Cider Vinegar Shot
15min
Apple Pancakes
2h
Breakfast Protein Smoothie
5min
Seedy Almond Low Carb Bread
1h
Buckwheat Pancakes
40min