Appareils et accessoires
Tahini and Beetroot Dip
Prép. 5min
Total 1h 15min
8 portions
Ingrédients
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
8 g
Calories
910 kJ /
220 kcal
Lipides
17.6 g
Glucides
5.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Demo Recipe Cards
52 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Middle Eastern
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot Houmous
15min
Baba Ganoush
1h
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2h 45min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Wholemeal spelt pastry
35min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Best Basic Houmous
5min