Versions compatibles
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Quinoa
- 170 g tri-colour quinoa
- 1000 g filtered water, plus extra for soaking
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
Miso ginger dressing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 45 g sunflower seeds
- 1 tbsp avocado oil
- 1 tbsp shiro (white) miso paste
- 20 - 40 g lemon juice, to taste
- 1 tbsp pure maple syrup
- 60 g filtered water
- 1 pinch salt
Salad
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 60 g rocket
- 2 blood oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 2 navel oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 tbsp pecans (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1588.8 kJ / 378.3 kcal
- Protides
- 12.6 g
- Glucides
- 42.8 g
- Lipides
- 15.4 g
- Fibre
- 9.9 g
Recettes alternatives
Quinoa salad with mango salsa
1hod.
Sweetcorn and black rice salad
1hod.
Quinoa tabouli
12h 40min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2hod. 50min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Colourful quinoa salad
40 Min
Green goddess pizza
1hod. 30min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Mediterranean capsicums
2hod.
Soba noodle and tofu salad
35 min
Miso coleslaw
20 min
Asian cucumber salad
10 min