Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 sweet potatoes (approx. 600 g), peeled and cut into thin slices lengthways (approx. 3-5 mm)
Plant-based béchamel sauce
- 500 g plant-based milk of choice
- 50 g gluten free cornflour
- 30 g vegan butter (see Tips)
- 40 g nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp salt
Lasagne
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- extra virgin olive oil, for greasing
- 1 tsp dried oregano
- 170 g tri-colour quinoa
- 200 g filtered water
- 2 tbsp tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 1 tbsp red wine vinegar
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 80 g vegan cheese, grated (see Tips)
- fresh basil leaves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1835.8 kJ / 437.1 kcal
- Protides
- 16.3 g
- Glucides
- 55.8 g
- Lipides
- 14.3 g
- Fibre
- 13.5 g
Recettes alternatives
Hearty lentil chilli
50min
Sweet and sour tempeh
50min
Lentil bolognese
30 min
Rendang curry
30 min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Three-bean shepherd's pie
26h
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Butternut mac and cheese
45 min