Appareils et accessoires
Tomaat en Chili jam
Prép. 15min
Total 1h 15min
1 pot
Ingrédients
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Sodium
4727.5 mg
Protides
13.2 g
Calories
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Lipides
42.8 g
Fibre
14.6 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
263.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Zalm mozaïek
Pas d’évaluation
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Sinaasappel-currydressing
10min
Gegrilde kaas met champignons
Pas d’évaluation
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Verse pasta zonder eieren
Pas d’évaluation
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Pas d’évaluation