Appareils et accessoires
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
Prép. 10min
Total 40min
8 portions
Ingrédients
-
pistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
water250 g
-
caster sugar200 g
-
cardamom pods to taste15 - 20
-
vanilla bean paste1 tsp
-
apricots halved, stoned (approx. 400 g)8
-
Greek yoghurt (0% fat), for serving200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4 g
Calories
726 kJ /
172 kcal
Lipides
3 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebrate Spring
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Rhubarb Fool
1h 10min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Plum Clafoutis (TM6)
1h 15min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45min
Ratatouille
40min
Beetroot salad
10min
Root Vegetable Gratin
1h
Fennel Apple Salad
20min
Pea and Mint Risotto
40min
Spiced Red Cabbage
1h 10min