Appareils et accessoires
Pickle (Achcharu)
Prép. 30min
Total 48h 30min
10 portions
Ingrédients
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
pickling onions peeled, to taste10 - 15
-
white wine vinegar600 g
-
carrots cut in matchsticks250 g
-
bird's eye chillies, fresh halved, deseeded if preferred8 - 12
-
garlic cloves thinly sliced6
-
black mustard seeds1 - 2 Tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground turmeric2 pinches
-
fine sea salt¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2 g
Calories
270 kJ /
64 kcal
Lipides
1 g
Fibre
4 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sri Lankan Feast
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2h 5min
Peanut brittle
1h 30min
Barbecue Beanburger Sliders
1h 50min
Coffee Semifreddo
6h 30min
Apple tart
1h
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Gluten-free Glazed Doughnut Bites
2h
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Chocolate Salami
4h 5min
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3h 50min
Gluten-free Pain au Chocolat
6h 15min
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1h