Appareils et accessoires
Asparagus Stem Soup
Prép. 15min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)300 g
-
boiling water600 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
onions quartered150 g
-
olive oil plus extra for serving30 g
-
potatoes peeled and diced (2 cm)200 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
-
crème fraîchedouble cream plus extra for serving50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.2 g
Calories
884 kJ /
213 kcal
Lipides
14.8 g
Glucides
13.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
No Waste
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus cream soup
30min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Cream of Asparagus Soup
15min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Onion soup
1h 10min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Tomato Sauce
40min
Cauliflower Cheese Soup
30min