Mushroom sauce
TM6 TM5 TM31

Mushroom sauce

3.9 (153 évaluations )

Ingrédients

  • 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 40 g salted butter
  • 3 eschalots, cut into halves
  • 50 g white wine
  • 250 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
  • 150 g fresh portobello mushrooms, cut into slices
  • 2 tbsp Worcestershire sauce
  • 250 g pouring (whipping) cream
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 10 g fresh chives, finely chopped

Infos nut.
par 1 Complete recipe
Calories
5328.7 kJ / 1184.2 kcal
Protides
16.4 g
Glucides
17.9 g
Lipides
124.6 g
Graisses saturées
80.3 g
Fibre
8 g
Sodium
987 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives