Taro bread
TM6 TM5 TM31

Taro bread

4.7 (24 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • olive oil, for greasing
  • 200 g baker's flour
  • 1 tsp dried instant yeast
  • 120 g milk

Taro filling

  • 600 g water
  • 300 g taro, peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)
  • 100 - 120 g sugar, to taste
  • 30 g unsalted butter
  • 20 g milk

Taro bread

  • 30 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
  • 70 g baker's flour
  • 30 g plain flour, plus extra for dusting
  • 2 eggs
  • 2 tsp milk
  • 20 g caster sugar
  • ½ tsp salt
  • 15 g flaked almonds, for sprinkling

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1208 kJ / 287 kcal
Protides
6.5 g
Glucides
43.7 g
Lipides
9.5 g
Fibre
2.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives