Versions compatibles
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Peri peri spice mix
- 1 tbsp sea salt
- ½ cinnamon quill
- 15 cardamom pods
- 2 tsp ground ginger
- 2 tbsp paprika
- 2 tbsp ground cayenne pepper
- 1 tbsp dried chilli flakes (optional - see Tips)
- 2 tbsp garlic powder
- 2 tbsp dried oregano
Sweet potato fries
- 1 tbsp oil
- 2 - 3 sweet potatoes (approx 700 g), cut into batons (1.5 cm)
Coriander yoghurt sauce
- 40 g fresh coriander (approx. 2 bunches), leaves only
- 10 g fresh mint (approx. 1 bunch), leaves only
- 1 lime, zested, no white pith and juiced
- 170 g Greek-style natural yoghurt
- 2 tsp honey
- ¼ tsp salt
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 945.3 kJ / 225 kcal
- Protides
- 7.1 g
- Glucides
- 32.3 g
- Lipides
- 5.9 g
- Graisses saturées
- 0.8 g
- Fibre
- 7.3 g
- Sodium
- 412.2 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1h 10min
Open fish burgers
1h
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Pink scramble
15 Min
Mixed seed and nut spread
5 Min
Tandoori chicken wraps
50min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min
Bang bang broccoli
3 Std. 25 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min