Appareils et accessoires
Mango Chutney
Prép. 10min
Total 1h 20min
1000 g
Ingrédients
-
2 tsp black peppercorns, plus 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
onions quartered80 g
-
water20 g
-
raw cane sugar250 g
-
mangoes flesh only, cut in pieces700 g
-
raisins100 g
-
vinegar120 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 20 g
Sodium
48.5 mg
Protides
0.2 g
Calories
146.6 kJ /
35 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
8.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook 2018
174 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Piccalilli
12h 35min
Hot Cross Buns
3h 50min
Eccles Cakes
1h 45min
Mango chutney
1h 20min
Apple Spiced Houmous
10min
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Vegetable Stock Paste
50min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2h 15min
Mango Chutney
50min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1h 35min
Mincemeat
15min
Tomato and Chilli Jam
1h 15min