Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Marinade
- 80 g ginger wine
- 500 - 600 g pork fillet, trimmed and cut in strips (1 x 10 cm)
- 2 Tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optionnel)
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned black beans
-
60
g soy sauce
ou 60 g Tamari sauce - 1 tsp sesame oil
-
1
Tbsp Shaoxing rice wine
ou 1 Tbsp dry sherry - 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 180 g), trimmed and cut in thirds
- 230 g tinned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1726 kJ / 411 kcal
- Protides
- 33.8 g
- Glucides
- 55.2 g
- Lipides
- 3.7 g
- Fibre
- 9.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Chicken Tagine
25 Min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15min
Tomato basil chicken stew
35 min
Peking Chicken
45min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min