Appareils et accessoires
Baked cheesecake
Prép. 25min
Total 3h 10min
15 portions
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing70 g
-
unsalted butter cut into pieces70 g
-
sugar40 g
-
eggs2
-
plain flour100 g
-
baking powder1 tsp
Filling
-
sugar250 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
unsalted butter softened100 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
eggs7
-
lemon juice40 g
-
lemon essence1 tsp
-
natural almond extract1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
ricotta cheese room temperature1000 g
-
cornflour (starch)70 g
Lemon icing
-
icing sugar100 g
-
lemon juice30 g
-
fresh blueberries for garnishing
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
12.4 g
Calories
1683 kJ /
400 kcal
Lipides
23.1 g
Fibre
0.3 g
Glucides
37.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Treat Yourself
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Sweet Potato Cheesecake Bars
Geen beoordelingen
Apricot Raspberry Cheesecake
5u. 30min
Basic bread dough
5min
Apple Strudel
1u. 45min
Apple crumble meringue slice
2u.
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3u.
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1u.
Vanilla ice cream
12u.
Rye loaf
40min
Swedish carrot slice
2u.
Lemon tart
2u. 15min
Coconut butter cake
1u.