Appareils et accessoires
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
Prép. 10min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
Filling
-
ripe pears (e.g. Conference) peeled, cored, cut in pieces (2-3 cm) (approx. 8 pears)700 g
-
water100 g
-
sugar230 g
Topping
-
hazelnuts75 g
-
baking powder1 tsp
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
desiccated coconut50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.4 g
Calories
2045 kJ /
489 kcal
Lipides
25.7 g
Glucides
60 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
PEARS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 h
Rhubarb Vanilla Flan
50 min
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Blueberry Bakewell Traybake
1 h 30 min
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1 h 10 min
Banana Blondies
40 min
Plum and Almond Traybake
1 h 5 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 h
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 h 15 min
Red Cabbage
1 h
Carrot Cake
2 h 30 min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 h 35 min