Appareils et accessoires
Spinach and Cheese Soufflés
Prép. 15min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
salted butter for greasing
-
egg whites from large eggs4
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
soft goat's cheese40 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
cornflour15 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh basil leaves6
-
egg yolks from large eggs4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
15 g
Calories
971 kJ /
233 kcal
Lipides
16 g
Fibre
1 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meat-free
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pineapple parcels
1h
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2h
Key Lime Pie
4h 40min
Passion Fruit Soufflé
35min
Pisco Sour
10min
Carrot and Peanut Bake
55min
Quick Cheese Soufflés
45min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Emmental Gougères
50min