Appareils et accessoires
Bloody Maria
Prép. 45min
Total 2h 45min
8 portions
Ingrédients
Pickled vegetables
-
mixed vegetables cut into thin slices (i.e. carrots, radishes, red onion, red capsicum, celery heart, celery leaves)100 g
-
raw sugar3 tbsp
-
fine salt1 tbsp
-
white wine vinegar250 g
-
dried bay leaf1
-
coriander seeds6
Prosciutto batons
-
prosciutto8 slices
Cocktail mix
-
fresh jalapeño chillies stalks removed and deseeded if preferred2
-
flaked salt1 tsp
-
tomato juice750 g
-
lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
mezcal250 g
-
ice cubes10
-
smoked paprika1 tsp
Assembly
-
fine salt1 tbsp
-
chilli powder½ - 1 tsp
-
limes cut into quarters2
-
ice cubes to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
3243.9 mg
Protides
6.7 g
Calories
482.8 kJ /
114.9 kcal
Lipides
3.6 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
11.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Chocolate mousse soufflés
55min
Warm caramel spice martini
1h 15min
Citrus margarita
10min
Gluten-Free Apple Fritters with Caramel Sauce
1h 50min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Pineapple rum cocktail
6h 45min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Strawberry caipiroska
10min
Gnocchi
1h 40min