Appareils et accessoires
Lemon ice cream torte
Prép. 15min
Total 48h 40min
6 portions
Ingrédients
Lemon ice cream
-
egg yolks3
-
white sugar150 g
-
pouring (whipping) cream280 g
-
full cream milk220 g
-
lemon juice (approx. 4-5 lemons)100 g
Nut praline
-
white sugar60 g
-
shelled unsalted pistachio nuts2 tbsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh raspberries for decorating125 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
27.8 mg
Protides
4.6 g
Calories
1559.7 kJ /
371.4 kcal
Lipides
22.5 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
12.7 g
Glucides
40.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Baked cheesecake
2h 55min
Gluten free scones
30min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Granini slice
2h 15min
Lemon tart
2h 15min
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Coconut matcha panna cotta
3h 50min