Appareils et accessoires
Quick Rise Basic Bread
Prép. 10min
Total 45min
10 slices
Ingrédients
-
water140 g
-
extra virgin olive oil plus extra to brush45 g
-
dried yeast active2 ¼ tsp
-
all purpose white flour255 g
-
salt¾ tsp
-
all purpose white flour to dust
-
salt, coarse to sprinkle, (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
221.7 mg
Protides
39 g
Calories
1778.6 kJ /
425.1 kcal
Lipides
11.6 g
Fibre
24.9 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
56.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is Always Room at Our TABLE
22 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Three Egg French Omelet
30min
Homemade toasted muesli
30min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h
Mango sorbet
2min
Portuguese bread
3h 30min