Appareils et accessoires
Spaghetti Carbonara
Prép. 20min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
pecorino cheese (optionnel)1 oz
-
shallot (approx. 1 oz)1
-
bacon cut into pieces (¼ in.)5 ½ oz
-
water50 oz
-
salt divided¾ tsp
-
spaghetti16 oz
-
large eggs3
-
egg yolk from large egg1
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
986.1 mg
Protides
32.1 g
Calories
3330.7 kJ /
796.1 kcal
Lipides
33.6 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
10.9 g
Glucides
88.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Penne Bolognese
40min
Mashed Potatoes
50min
Boiled Pasta
20min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40min
Bolognese Sauce
1h 10min
Tomato Basil Pasta
45min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Beef Lasagna
2h 5min
Tuna with Penne Pasta
30min
Pancakes and Waffles
40min
Macaroni and Cheese
35min