Appareils et accessoires
Spiralized spicy pickled carrots
Prép. 20min
Total 30min
3 jars
Ingrédients
-
carrots trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 - 500 g
-
water500 g
-
white vinegar150 g
-
white sugar100 g
-
garlic cloves6
-
red onion sliced1
-
fresh jalapeño chilli sliced2
-
mustard seeds3 tsp
-
fresh dill9 - 12 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
115.2 mg
Protides
2.8 g
Calories
996.9 kJ /
238.3 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
54.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Power green smoothie
5min
Tagliatelle with pumpkin
45min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Sushi Rice
1h 5min
Shredded chicken 2-for-1
40min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35min
15-minute noodles
15min
Vegetarian nuggets
30min
Brown rice
50min