Chocolate and nut babka
TM6 TM5 TM31

Chocolate and nut babka

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

Brioche

  • 60 g unsalted butter, plus extra melted to grease
  • 180 g full cream milk
  • 60 g white sugar
  • 1 tsp dried instant yeast
  • 450 g baker's flour, plus extra to dust
  • 1 tsp sea salt
  • 2 eggs
  • 150 g hazelnut chocolate spread, room temperature (see Tips)

Chocolate sauce

  • 80 g water
  • 50 g Dutch cocoa powder
  • 80 g hazelnut chocolate spread
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • walnut halves, toasted, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1484.3 kJ / 354.8 kcal
Protides
8.2 g
Glucides
47.7 g
Lipides
15.4 g
Graisses saturées
10.8 g
Fibre
3.3 g
Sodium
189.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives