Appareils et accessoires
Basmati Pilavı
Prép. 20min
Total 1h
4 porsiyon
Ingrédients
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
zeytinyağı1 yk
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Niveau
moyen
Infos nut. par 4 porsiyon
Sodium
1787.4 mg
Protides
21.3 g
Calories
5080.8 kJ /
1214.3 kcal
Lipides
15.5 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
240 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Çorba ve Pilavlar
25 Recettes
Turquie
Turquie
Vous pourriez aussi aimer...
Buharda Pişmiş Somon
30 Min
Karamelize Elmalar
15 Min
Peynirli Omlet
15 Min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Kenevir Tohumu Sütü
10 Min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 Min
Haşlanmış Pirinç
25 Min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2 Std. 30 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2 Std. 20 Min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min