Appareils et accessoires
Batbout met kaas
Prép. 5min
Total 30min
6 porties
Ingrédients
-
200 g melk, magerwater200 g
-
1 zakje gedroogde gistverse gist15 g
-
bloem type 65, en een beetje voor het werkblad210 g
-
griesmeel, zachte tarwe200 g
-
olijfolie30 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde tijm1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
roomkaas6 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
184 mg
Protides
16 g
Calories
2062 kJ /
488 kcal
Lipides
12 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
76 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Gazellehoorns
1h
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Harira
7h
Minipizza’s
1h 20min
Avocadosap met dadels
5min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Pas d’évaluation
Muntthee
25min
Dubai Chocolate Tiramisu
Pas d’évaluation