Appareils et accessoires
Sultana, apple and custard scrolls
Prép. 20min
Total 4h 30min
16 portions
Ingrédients
Dough
-
full cream milk300 g
-
butter60 g
-
dried instant yeast or 20 g fresh yeast2 tsp
-
baker's flour500 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
grapeseed oil for greasing
Custard
-
cornflour30 g
-
raw sugar50 g
-
egg1
-
full cream milk160 g
Assembly
-
water for brushing
-
sultanas120 g
-
apple (approx. 2 medium apples), peeled and cut into pieces (1 cm)180 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
milk for brushing
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
45.5 mg
Protides
4.3 g
Calories
686.6 kJ /
163.4 kcal
Lipides
3.7 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
ANZAC biscuits
40min
Aussie meat pies
2h
Pull-apart sunshine bread
40min
Basic muffin mix
30min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Pikelets
35min
Lamingtons
1h 10min
Pinwheel biscuits
26h 40min
Buttermilk scones
35min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
ANZAC slice
1h 40min