Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Prép. 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3 mg
Protides
1 g
Calories
757 kJ /
181 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
2h 30min
Green Smoothie
10min
Apple Peel Cider Sangria
1h 30min
Paleo Baking Powder
5min
Super Greens Powder
5h
Watermelon Lime Popsicles
6h 10min
Strawberries and Cream Whip
5min
Citrus and Carrot Juice
5min
Mai Tai
10min
Coleslaw
10min
Blackberry Frozen Yogurt
12h 5min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10min