Appareils et accessoires
Carrot, Miso and Ginger Dressing
Prép. 5min
Total 5min
1 jar
Ingrédients
-
carrots (large), peeled, sliced (2 in.)2
-
fresh ginger peeled2 in.
-
scallions white parts only, sliced (2 in.)5
-
garlic clove (optionnel)1
-
grapeseed oil6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
miso (optionnel)3 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
¼ apple, peeled, halvedsugar1 pinch
-
salt to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1860.1 mg
Protides
5.6 g
Calories
6861.9 kJ /
1640 kcal
Lipides
170.9 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
16.4 g
Glucides
24.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Salad Dressings
30 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Hummus
10min
Basic Quinoa
35min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Green Bean Gremolata
25min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Miso dressing
5min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Chopped Asian Salad
20min