![Pork san choy bau Pork san choy bau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BE25479B-3EF8-4623-A7E0-B10F57C95F79/Derivates/F8E08FAF-6E77-44EF-9B02-8C5706BEC0B3.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- ½ - 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, plus extra finely sliced to serve
- 300 g pork fillet, sinew free, diced
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp rice wine
- 1 tbsp sesame oil
- 1 tsp raw sugar
- 1 tbsp cornflour
- 40 g carrot, cut into pieces
- 2 dried shiitake mushrooms, sliced
- 140 g canned water chestnuts, drained
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- 1 tbsp olive oil
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced, to serve
- 4 - 6 iceberg lettuce leaves
- fresh lime, cut into wedges, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2400.8 kJ / 573.8 kcal
- Protides
- 43.9 g
- Glucides
- 58.9 g
- Lipides
- 20.6 g
- Graisses saturées
- 3.8 g
- Fibre
- 16.9 g
- Sodium
- 894.9 mg
Recettes alternatives
Pumpkin risotto with bacon
40min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Easy satay chicken
40min
Chicken pad thai
55min
Asian chicken noodle salad
45min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Thai beef salad with noodles
1h
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Chicken and cashews
55min
Thai chilli chicken and basil
30min
Asian-style pork noodles
1h
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min